středa 30. listopadu 2016

Renovace nábytku ostrava

Restaurování a konzervování historického nábytku, opravy, vyplétání. Najděte dodavatele pro téma renovace nábytku. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Renovace nábytku , Ostrava. S pozdravem Karel Bernatík - výrobce nábytku. Celkově spokojenost, kvalita provedení v . Při restaurování starožitného nábytku zásadně používáme dobové materiály - ruční vázání sedákových, opěrákových a područkových pružin , . Detailní informace o firmě.


Ostrava - Opravy a renovace nábytku - Miroslav Kotásek. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Postele, šatní skříně, kuchyně, vestavěné skříně. Povrchové nátěry byly odstraněny, zničená dýha byla nahrazena novou.


Skříň dodal zákazník bez . Již šest let se věnujeme opravám a prodeji nábytku a bytových doplňků. Naší hlavní doménou je nábytek z druhé poloviny 20. Za celou dobu existence. VÍTEJTE NA OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH FIRMY RESTAUROVÁNÍ – JAKUBEK. Provádíme tryskání dřeva, nábytku , pergol, plotů s efektem starého dřeva.


Po otryskání dochází u měkkého dřeva k zvýraznění letokruhů a plasticitě. Zabývám se umělecko-řemeslným zpracováním dřeva, renovací a restaurovaním starého nábytku ale klasickou zakázkovou výrobou. Jsme jednička v čalounění nábytku , dveří a auto-moto příslušenství na. Kompletní renovace starožitného čalouněného nábytku (židle, křesla, ušáky, sofa ) při . VLASÁK ROMAN-VÝROBA A OPRAVY ČALOUNĚNÉHO NÁBYTKU. Zakázková výroba čalouněného nábytku, opravy, renovace staršího čalouněného nábytku.


Renovace nábytku ostrava

Vítejte na stránkách našeho stolařství. Nabízíme výrobu a montáž nábytku na míru. Profesionální čištění, renovace a opravy kůže. Vás sedací soupravy, křesla, židle a další nábytek. Klarissa Photography.


Antik Okřínek, to je starožitný nábytek , prodej starožitností, restaurování nábytku , repliky nábytku , a také truhlářství. Využijte čalounických prací Čalounictví Jiří Mařec z Petřvaldu, nedaleko okresu Ostrava a Karviná. Vyrábíme kuchyňské linky na míru v Ostravě a blízkém okolí.


Renovace nábytku ostrava

Taky provádíme renovace starých kuchyňských linek. Jsme specialisté na výrobu a renovaci dřevěného nábytku a dřevěných. Vystudovala jsem na Fakultě umění Ostravské univerzity v Ostravě ateliér Nová média. Naše druhá hlavní činnost je profesionální renovace dveří a zárubní, výroba a . Polopatě, Na obrazovém rámu a na starém křesílku vám předvedeme, jak renovovat staré věci nebo naopak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky