středa 23. listopadu 2016

Protipožární manžeta

Protipožární manžeta

Najděte správnou protipožární manžetu na protipožární utěsnění kabelů, potrubí a smíšených prostupů v standardních i nestandardních konfiguracích stěn a . FIREDEX, FIREDEX KO a FIREDEX KR . Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. SKBM5 MANŽETA SKBM protipožární DN 5 Ks, 0. SKBM7 MANŽETA SKBM protipožární. Ihned a rychle použitelná manžeta z galvanizované oceli s perfektními vlastnostmi intumescentního materiálu. Univerzální protipožání manžeta Curaflam XS-PRO_1.


Protipožární manžeta

PROMASTOP-L, protipožární polštář, 1ks, ks, 2Kč. Nullifire B1je protipožární manžeta na plastové potrubí, skládá se z intumescentních pásků a pozinkovaného ocelového pláště s příchytkami pro . K utěsnění prostupů plastových trubek , kabelů a kabelových svazků požárně dělícími konstrukcemi slouží protipožární manžety v ocelovém pouzdře. Zpevňující manžety na plastové potrubí. Skládá se z lakovaného plechového obalu, který je vyplněn vrstvou . Manžeta BSM-E 1protipožární (1228) BSM-E Protipozární manzeta je pozární prepázka pro elektroinstalacní trubky prázdné nebo obsazené.


BSM-E protipozárni manzeta je protipozárni prepázka pro elektroinstalacni trubky FFKuS-EM-F Highspeed a FFKuS-EM-F-1Highspeed sestávajici ze dvou. Hezká koupelna je jako dovolená. Projděte si rozsáhlý sortiment koupelnové keramiky, koupelnového nábytku a kuchyňských dřezů. BSM-E protipožární manžeta je protipožární přepážka pro elektroinstalační trubky FFKuS-EM-F Highspeed a FFKuS-EM-F-1Highspeed sestávající ze dvou . Osma SKBM 1protipožární manžeta Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná z polypropyl. Nasazovaná protipožární manžeta k utěsnění hořlavých trubek do průměru 2mm ve stěnách a stropech.


Přípustné instalace:hořlavé trubky o vnějším průměru. Ukáka kouři odolné izolace protipožární manžety BIS Pacifyre MK II. Pouze krabice pro řadu prostupů a všech rozměrů potrubí. Pro potrubí do průměru 160mm. Protipožární potrubní manžeta Pyroplex řady 2s . Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


EPS Hasicí přístroje Hydranty. Ochranná protipožární manžeta Rpro sérii odtoků Perfekt (DN1svislé odtoky) složená z ocelového těla s plnivem a závěsnými držáky, záchytnou částí pro . Built-up protipožiarná manžeta pre plastové (horľavé) potrubia a potrubné systémy. K dostání v naší online nabídce . Kompaktní protipožární manžeta s ochranou proti hluku.


DIBT (= Německý ústav pro stavební techniku), č. Pro zamezení vzniku trhlin vlivem. AAG Požární světlíková manžeta – PVC s Fe oplechováním AAG Požární světlíková. Požární komfortní manžeta kolmá z tvrzeného PVC s Fe oplechováním. HT SKBM protipožární manžeta DN 110.


Intumex PS 30 protipožární sáček, 1ks, ks, 3Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky