středa 30. listopadu 2016

Stolek k lůžku pojízdný

Stolek k lůžku pojízdný

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Krmík plní svou funkci u lůžek všech konstrukcí a výšek z . Polohovací servírovací stolek k lůžku s nastavením výšky a sklonu desky. Stolky k lůžku Zdravotnické potřeby a zdravotní pomůcky Polámaný mraveneček nabízíme.


STOLEK K LŮŽKU PRACOVNÍ POJÍZDNÝ Casa Table 2. Praktický jídelní stůl, který může být umístěn vedle postele, židle nebo křesla.

Stolek k lůžku pojízdný

Je velmi lehký, dodávaný s koly a brzdami pro snadné přemísťování. Stolky jsou určené k zasunutí pod lůžko či křeslo, nebo kdekoliv, kde potřebujete. Díky oboustranné opoře je tak maximálně stabilní a má zvýšenou nosnost. Se stolkem lze najet přes snížené čelo lůžka. Barva desky: buk, Konstrukce: . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stolek k posteli.

TV stolek , nebo noční stolek k posteli, pojízdný. Výška pracovní desky: – 1cm. Pojízdný stolek k lůžku RFM, bílý. Hloubka pracovní desky: cm.


Stolek k lůžku pojízdný

Praktický pojízdný stolek RFM k lůžku s nastavitelnou výškou a brzdou. Pracovní stolek k lůžku , pojízdný s kolečky a brzdou. Praktický výškově nastavitelný stolek k lůžku a výškově nastavitelný úhel pracovní desky.


Prodám pojízdný a polohovací stolek k lůžku. Kombinace pevné kovové konstrukce a hladce . Nemocniční oboustranný pojízdný stolek je v lakovaném provedení s horní bílou ABS plastovou deskou, zásuvkou, výsuvnou otočnou desku . Multifunkční pojízdný stolek k lůžku s nastavitelnou výškou. Stolek je pojízdný se kolečky o prům.


POPIS: - výškově nastavitelná a naklápěcí pracovní deska - vyvýšený okraj desky . Toaletní vozík sprchovací, pojízdný. Zvedák vanový elektrický. Sedačka do vany a sprchy. Servírovací stolek pojízdný bílý E436. Kuchyňský vozík je vyrobený z MDF.


Seniorské křeslo GAVOTA COMFORT C2-1-P.

Jídelní stolek S-202-H (lamino). Kč stolek k lůžku pojízdný. Antidekubitní matrace s kompresorem, 1-, 45-. Samostatná hrazda k posteli, 1-, 45-. Elektrické, plně polohovací lůžko - včetně antidekubitní matrace, postranic a hrazdy, Kč, 900.


Noční stolek s vyklápěcí deskou, ks, Noční stolek , s výklopnou jídelní deskou, oboustranný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky