pátek 25. listopadu 2016

Čištění koženkové sedačky

Balzám na kůži se včelím voskem. Obsahuje ošetřující složky, které kůži účinně vyživují a chrání. Kvalitní balzám na kožené výrobky s vazelínou, včelím voskem a výživnými látkami.


Vyživuje, impregnuje, změkčuje. Ideální komponentou je zmiňovaný včelí vosk , který je přirozený. Naneste na předem dobře očištěnou a osušenou kůži v tenké vrstvě.


Balsám na kožené výrobky se včelím voskem a přírodními oleji. Složení: rostlinný olej, včelí vosk , tuk z ovčí vlny a ostatní přírodní oleje Obsah balení: 1ml nebo 500ml. Dostupnost, Popis, Kat. Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Učiní ji jemnou, hebkou, nepromokavou a trvanlivou.


Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přírodní balzám ze včelího vosku skvěle čistí, udržuje a také oživuje odstín kožených oděvů, motocyklových kombinéz, galanterie, čalounění, jezdeckých . Chrání, konzervuje a impregnuje všechny hladké kůže. Skvěle udržuje a také oživuje odstín kožených výrobků. Dokonale změkčuje kůži.


Nabízím vosky , balzámy a finiše na ošetření kožených výrobků. Kombinace účinných látek pečlivě vybraných kůže. Vysoce kvalitní balzám na kůži s přírodním včelím voskem a esenciální substancí pro jemnou kůži. Tentokráte něco na téma domácí balzám na kůži na bázi včelího vosku.


Snad tyto informace někomu ušetří čas a nepovedené experimenty, mě . Lederbalsam je německý balzám na kůži , který leští, chrání a impregnuje kožené oděvy a obuv. Je také výborný na dřevěný nábytek. ROYAL balzám na kůži uvolní a změkčí kůži - zpružní ji, uchová pěkný . Equifix balzám na kůži se včelím voskem. Legendární balzám Jaroslav Marcel je výborný pečující balzám na hladkou kůži s unikátním složením - obsahuje lanolin a včelí vosk. Ošetřuje, impregnuje a . Effax - Leder-Balsam 500ml - balzám na kůži.


Zvyšuje trvanlivost kůže, včelí vosk velmi dobře. BE na kůži se včelím voskem. Pro léčbu všech druhů . Bienenwachs_lederbalsam_500mla.


Výborně ošetřuje veškeré druhy kůží , včetně syntetických. Včelí vosk , kandelilový vosk, jojobový olej, lanolin a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky