neděle 4. prosince 2016

Držák na kabelky

Vybírejte si Háčky na kabelku podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových. Je z kvalitního materiálu s protiskluzovou podložkou. Malé, velké, černé, červené, kožené,.


Háčky pevně drží díky protiskluzové ploše na spodní straně držáku , takže . Díky různým úchytům se dá držák upevnit na dveře všech běžných typů – na starší i novější, . Kabelka zůstane vždy po ruce S tímto malým, chytrým a současně skvěle vypadajícím držákem zůstane kabelka na rameni, židli nebo stole, aniž by sklouzávala.

Praktický předmět vhodný pro Váš branding. Popis: ASTOR, nový, nepoužitý. Spodní strana držáku je opatřena protiskluzovým povrchem, proto bezpečně drží na dřevě i na. Věšák na kabelky je praktická pomůcka, kterou ocení nejen ženy! Háček na kabelku kruhový s vlastním potiskem.


Tyto háčky na kabelku rozložíte a umísťíte vedle sebe na stůl a na něj pověsíte kabelku. Tento držák na kabelku. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma držák na kabelky.


Ušetříte tak čas i peníze.

Dekorativní klip na tašku dělá vaši oblíbenou kabelku opravdu jedinečnou - a dává jí i pevné zavěšení. Reklamní předměty s potiskem. Jednoduše jej připevněte k tašce a . Design v sobě pojí vysokou úroveň praktičnosti a estetického provedení na jedničku - výsledkem jsou kousky, které vám ulehčí denní situace, a s kterými.


Dámy, možná to znáte také. Jdete na toaletu, ale chybí na ní věšák na kabelku. Jedná se o držák kabelky , háček, pěkně držte kabelku pod stolem, nikoli nechte kabelku na podlaze nebo za židlí. Zabírá malý prostor a bezpečně udržuje . Organizér na dveře - držák tašek a doplňků pásy na zavěšení, na kterých je dohromady háčků Vhodný pro všechny běžné dveře Vhodný na kabelky , . Koupit módu kabelky online.


Momentálně nedostupné. Stačí pouze natáhnout dvě pevné gumy a máte najednou kam umístit až kabelek. Pro tloušťku dveří až cm. Kovový držák na kabelku s magnetem. Tak kterou si dnes vyberete?


Dříve bylo nutné přehrabávat se ve skříni. Ale nyní vám postačí letmý pohled na dveře. Dekorativní držák na kabelku je perfektním pomocníkem pro všechny ženy, které nechtějí pokládat svou kabelku na špinavou zem.

Držák na kabelky

Ani na opěradle židle ani na podlaze není Vaše kabelka v bezpečí. Držák lze snadno zavěsit. Nejlepší řešení: náš elegantní držák na kabelky. Tak máte svou tašku po ruce a stále pod. Spojení luxusní leštěné nerezové oceli s roztomilým.


Držák na kabelky

Prodám držák na kabelky na dveře. Jednotlivé háčky se dají po popruhu posouvat. Téměř nepoužité, některé háčky mají i . Je skládací, proto nezabere v . Stačí připevnit na vnitřní kapsu kabelky , kufru či batohu, zavěsit klíče a. Kč s DPH 1Kč bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky