úterý 13. června 2017

Zastavárna eshop

Kvalitní a lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových včetně metalíz. Je vyroben z přírodních a syntetických tvrdých vosků, . TEMPO leštěnka na NOVE laky. Díky že jste mě vyvedli z omylu, myslel jsem že Tempo je dobrá leštěnka.


Tedy letos poprve použiji snad něco kvalitnějšího.

Zastavárna eshop

Auto - Lestenka tempo bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Kč 8Kč 1Kč (-).


Tempo Pasta obsahuje abraziva a tvrdé vosky.

Pasta dokonale čistí, leští a konzervuje karoserie automobilů. Vosková pasta odstraňuje z povrchu karoserie. Tempo čistící leštěnka tekutá forma tempo pasty na všechny laky včetně metalických.


Kvalitní neabrazivní lehce roztíratelný krém, k leštění a konzervaci laků karoserií zejména nových, včetně metalíz. Vhodná k čištění a leštění starších autolaků. Obsahuje jemné abrazivum . Tempo Čisticí leštěnka obsahuje jemná abraziva, která odstraňují zoxidovanou vrstvu laku a . Obrázek zboží leštěnka Tempo. Přípravek je vhodný k čištění a leštění starých autolaků.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Jemně abrazivní leštěnka je vhodná k čištění a leštění všech typů autolaků, včetně metalíz. Ukázat větší obrázek. Leštěnka je vhodná k. Obvyklá cena originálu, 9Kč. Cena s DPH, 8Kč.


Zastavárna eshop

Tempo jednou pracovní operací provádí čištění, leštění a konzervaci karoserie automobilu.

Original tempo vosková pasta -na leštění nových laků včetně metalíz. Vyberte si z internetového obchodu Vseprislusenstvi. Nabízíme Tempo čistič leštěnka ,nový lak. Signální slovo: NEBEZPEČÍ.


Standardní věty o nebezpečnosti: Způsobuje vážné poškození očí. Pokyny pro bezpečné zacházení: . Tempo pastu roztírejte na suchou a čistou karoserii v tenké vrstvě krouživými pohyby např. Tekutý čisticí a lešticí přípravek na starší laky karoserií automobilů a motocyklů včetně metalíz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky