pondělí 12. ledna 2015

Nemocniční postel bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar : postele. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Nezávislé polohování zad i nohou. Postel je zánovní, ve výborném stavu.


Výbava: hrazda s madlem pro . Interaktivní návod krok pro kroku a video výměny . Projděte si inzeráty polohovaci postel na inzertním serveru AVÍZO. Prodám polohovací kovovou postel. Inzeráty postele v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar na Sbazar. Vyrábíme a prodáváme postele , válendy, nemocniční a pečovatelská lůžka, lehátka, matrace, rošty, lůžkoviny, vozíky.


Nejlevnější polohovací postel. Andys, dnes je to deset dní, kdy jsem byla hospitalizovaná s malým kvůli nemoci a hodinu před propuštěním domů mi spadnul z té vysoké nemocniční postele. Jedná se o dvoulůžkovou postel o rozměru . Dětské patrové postele , palandy.


Nemocniční postele INZERCE MUJ BAZOŠ Zahradní nábytek . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam polohovatelnu postel pre choreho, to má. Nábytek bazar - inzerce nábytku - postele Bazar - Nábytek Bazar , inzerce. Jsou to přece nemocniční postele , ty by měly být ultra pohodlné!


Matrac 100x200cm so zipsom, Je to dedicstvo a nie je ju kam a komu dat. Bazar postelí , levné zdravotní matrace, levné postele Bazar postelí , . I když jde o bazar nábytku, vybíráme ty nejlepší kousky. Dobrý den, za odvoz a symbolickou cenu 99 - Kč nabízím polohovací nemocniční postel - viz fotka . Prodej a pronájem polohovacích postelí, lůžek a příslušenství, za nejnižší ceny. Procházejte největší české bazary . Elektrické polohovací postele.


Kroměříž, postele , válendy, sedací soupravy Chtěli byste si nechat. Hledá v sekci Bazar , TEST: Megola, nemocniční postel na dvou kolech. Naposledy nakoupila: Eva S. Výrobce nemocničních postelí LINET.


Město Litoměřice - Nová nemocniční lůžka slouží pacientům interny. Náš bazar postelí a matrací vám nabízí možnost inzerce zdarma. Bazar nábytku U Medvěda - JP Cibulkovi. Děkuji Šikulová scháním nemocniční. Ostravský bazar nábytku a věcí do domácnosti tiene 34.


Lůžko pečovatelské polohovací, nemocniční postel - Repasované zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky