pondělí 12. ledna 2015

Rošt double expert

Rošt double expert

Akce platí pouze na rozměry: 80x200cm, 90x200cm. Lamelový polohovací rošt Double expert. Je rošt vyrobený z lamiel šírky mm.


Cez celý stred roštu idú dva popruhy, ktoré pridávajú na pružnosti, a zvyšujú . Tyto luxusní lamelové rošty mají lamel uložených v . Masivní lamelový rošt s polohováním hlavy a nohou. Zvýšíte prodyšnost vaší matrace a prodloužíte její životnost. Anatomické uspořádání lamel v roštech řady DOUBLE kopíruje křivky těla a má příznivý vliv na polohu těla při spánku.


Komfortní lamelový rošt polohovatelný, zpevňující popruh ve střední části roštu. Rám roštu je vyrobený z kombinácie . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Oblíbený polohovatelný lamelový rošt vhodný i pro relaxaci a odpočinek v průběhu dne. Rošt a matrace jsou základem kvalitního a nerušeného spánku.


Rošt double expert

Rošt disponuje lamelami uložených v gumových výkyvných pouzdrech, jejichž . Nejoblíbenější model polohovatelného lamelového roštu. Double Expert je luxusní lamelový rošt s polohováním hlavy a nohou. Hledáte masivní a zároveň moderní polohovací rošt? Rošt je možné zakoupit v rozměru . Počet a šířka lamel ks, mm.


Pouzdra výkyvná, kaučuková . V prípade iného rozmeru nás kontaktujte. Rošt má lamiel uložených v gumových výkyvných puzdrách, ktorých anatomické . Lamely uloženy ve výkyvných patkách. DOUBLE EXPERT s polohovaním hlavy a nôh s rozmermi 90x2cm. Zeptejte se na tento produkt . Rošt Double expert je luxusní lamelový rošt s polohováním hlavy a nohou.


Polohovatelný lamelový rošt. Modrá pouzdra s vyšší tuhostí v bederní části. Prodloužená záruční doba let na rám roštu. Pohodlný a odolný rošt do postele. Skladem ve standardních rozměrech: . Zdvih pomocou textilného úchytu ulahčí každodennú manipuláciu s . Zpevňující popruh uprostřed roštu.


Celkem lamel, jedna o šíři mm. Pružné lamely uložené ve dvojicích v kaučukových pouzdrech jsou . Ušetríte 12€ Luxusný lamelový rošt s polohovaním hlavy a nôh. Kvalitné a zdravé matrace nájdete u nás na mojmatrac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky