pátek 9. ledna 2015

Papíry na flipchart

Papíry na flipchart

Skladeks (Stavy skladu). Rozměr archu 9× 6mm, lze zavěsit na jakýkoliv flipchart. Robustní plastové tělo a uzávěr s klipem. Bloky pro flipchart Niceday Economy - čisté, x listů. Filtrovat produkty Zavřít filtrování.


Papíry na flipchart

Počet položek na stránce:. Prozkoumejte nabídku kategorie Flip-chart blok. Magnetická lišta která nahradí flipchart na cestách. Veškeré informace o produktu.


Hodnocení a recenze VICTORIA blok do. Flipchart s nemagnetickou melaminovou popisovatelnou deskou. Rychloupínací lišta na papíry a odkláda. Papíry a bloky pro flipchart (7).


Přehled novinek a upozornění na akce a slevy jen v našem newsletteru. Magnetoplan flipchart Young Edition plus. Popis Pokud se počítá s nahráváním videa, měl by to lektor účastníkům předem oznámit. Zobrazit detail zboží: Spray čistící na magnetické tabule (tabule, flipchart ). Záznamová technika (tabule, flipchart ) Do této kategorie můžeme zařadit řadu. Materiálové prostředky: dataprojektor, flipchart , fixy pro psaní na flipchart , papíry a psací potřeby pro účastníky, lepítka na jmenovky, předtištěné formuláře s testy . Některé typy jsou složitější na obsluhu – výměna papíru, nastavení výšky apod.


Výhodou ručního psaní na flipchart bloky je možnost rozvěsit jednotlivé papíry. Buď ho musí přepsat asistentka všem do e-mailu nebo si někdo papíry vyfotí na mobil a všem je rozešle nebo se papíry vytrhnou a… skončí . Univerzální bloky pro flipchart s deseti otvory, listů, g. Stabilní třínohý flipchart s pojistným šroubem pro fixaci tabule s univerzálním držákem papíru. Z jedné strany je samolepicí plocha, díky které se papír přichytí na.


Náhradní bílý 20-listový blok se díky univerzálnímu vrtání děr dá zavěsit na jakýkoliv flipchart. Blok na flipchart rastrový nakoupíte za skvělé ceny na Zelená-kancelář. Povinnosti, poznámky i kresby najdou své místo na našich flipchart papírech. Nabízíme pauzovací, skicovací i ruční papír od renomovaných výrobců . Barevný popisovač značky Koh-i-noor pro psaní na papír, karton a další povrchy.


Hlavní prostor kanceláří je rozdělen na jednací a pracovní část policovou stěnou, která. K-Marker XFpopisovač na flipchart černý, Kancelářské potřeby, Psací potřeby, Popisovače na flipchart , LAW shop - prodej kancelářského vybavení. We had a flip chart and markers,. Vojta Pavlík added malovat na flipchart papiry jeskynní malby to Ideas. Jednička je stylově pojatý „přenosný“ Flip chart na klasické trojnožce.


Na „ jedničku“ pište rovnou fixy a uchycujte papíry magnety a nebo si zavěste nahoře blok. Cena bez DPH: 9Kč Cena s DPH: 11Kč. Ve spodní části lze ukládat popisovače na speciální kovovou plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky