úterý 13. června 2017

Uchytky

Vítáme Vás v našem designovém e-shopu. Nabízíme úchytky , knopky a věšáky Siro na nábytek, do kuchyně. Kovové, dřevěné, plastové, dětské, ethno, rustikální. K čemu úchytky slouží vám jistě nemusíme vysvětlovat, vždyť se používají už stovky let, a to nejen ve spojení s nábytkem.


Na co bychom rádi upozornili . E-shop a velkoobchod pro nábytkáře.

Uchytky

Prodej úchytek, věšáků a knopek SIRO a Bosetti-Marella. Obrovský výběr kování : věšáky, kovové i dřevěné úchyty, madla, knopky na nábytek. To vše a mnoho dalších produktů pro stolaře i kutily najdete na těchto . Nabízíme různé druhy úchytek: knopky, úchytky madlo, nábytkové kování, nábytkové úchytky , úchytky na kuchyňskou linku, rustikální úchytky , barevné úchytky.


Sháníte moderní nebo retro úchytky na nábytek? U nás seženete úchytky do kuchyně, na vestavné a jakékoli skříně. Nabídka kvalitních úchytek, které jsou vhodné pro všechny styly nábytku od moderního až po starožitný nábytek.


Uchytky

Krásným detailem, který stojí za pozornost, jsou u kuchyně úchytky.

Dodáváme je i jako sety - k úchytce nebo madlu si můžete vybrat knopku ve stejném dekoru. Zde naleznete nábytkové úchytky všeho druhu do každého interiéru. Praktické, funkční a designové. Můžete vybírat jak z úchytek kovových, plastových, . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nábytkové úchytky a knopky: k doručení domů nebo na prodejnu.


ProDecor od Hettichu. Ešte nikdy nebola vytvorená takáto kolekcia nábytkových úchytiek s tak dôsledne realizovanými designovými návrhmi. V našem sortimentu naleznete . Na čo by sme radi upozornili, je šírka . Cena s DPH 21Kč Cena bez DPH 17Kč. Hliníkové úchytkové profily . Knopky Kovové úchytky Rustikálne úchytky Zapustené úchytky Profilové úchytky.


See what people are saying and join the conversation. Inzerát Uchytky v okrese Vyškov, cena 38Kč, od A. Popis: Nabizim nove uchytky na skrinku. Zháňate moderné alebo retro úchytky na nábytok?


Užasný výber madiel, rukovätí alebo držadiel.

Do kuchyne, na vstavané aj voľne stojace skrine. Vaši kuchyňskou linku. Vybírat můžete ze široké škály materiálů i barev.


Postavte si kuchyni dle svých představ s. Aj tieto drobné detaily dokážu zvýrazniť štýl a skrášliť . Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky