čtvrtek 3. listopadu 2016

Čalounictví praha 3

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FERDA, Pavel Meixner, Petr Nedvě. Potřebujete nové čalounění Vaší sedačky? Kontaktujte naši firmu.


Čalounictví praha 3

Provádíme čalounění dveří a nábytku, opravy stávajícího čalounění a další . Hledáte čalounictví a zámečnictví v centru Prahy?

Čalounictví praha 3

Výběr z téměř tisíce druhů látek, více než 2barev kůží. Restaurování starožitného a artdecového nábytku vč. Navrátilovi je rodinné čalounictví s léty zkušeností.


Provádíme opravy starožitného i moderního nábytku, čalounění pro restaurace, . V Praze na Žižkově máme vchodové dveře v činžovním domě, které byly minulosti očalouněné. Toupal provádí čalounění dveří s výužitím speciálních protihlukových vložek. Nabízíme víc než let zkušeností s odhlučněním dveří.

Praha ,10. Velmi častou opravou v našem čalounictví bývá přečalounění sedáků, popřípadě i. Naši prodejnu naleznete na stejné adrese jako naše dílny, a to v Praze -Libuši. DEKORTEX se specializuje na nábytek ve stylu artdeco z – 60tých let.


Provádí restaurování původních křesel, židlí, gaučů,. Vážení zákazníci, oznamuji Vám, že jsem přerušil mojí činnost čalounictví na neurčitou dobu! Děkuji Vám za veškerou přízeň, kterou jste mi po celá léta věnovali . Czechia, City of Prague, Jeseniova. Otevírací hodiny: Po – Pá 07:– 16:00. Stát: Česká republika.


Pražské čalounictví Eifler, spol. Jaroslava Králová, čalounictví v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. ALOUNICTVÍ -PODLAHÁŘSTVÍ KLEMENT. Lariko updated their cover photo.


Čalounictví praha 3

Nebojte, my se neválíme jako Baddy.

Kurz je provozován v Praze v bývalém areálu Pragovky a stává se tak již 5-ti. Po dobu kurzu (pokud není rozdělen do měsíců) si jednotlivé předměty a . ZEBŘÍ OKO - Firma Zebří oko navrhuje a realizuje především čalouněný nábytek, ale i další typy nábytku pro byty i veřejné. Vám s radostí představili výstavní a prodejní galerii sídlící v centru Prahy.


Galerie nabízí zejména,. Profese, Čalouníci a příbuzní pracovníci. Zakázková výroba čalouněného nábytku. Bostitch - kompresor RC – momentálně nedostupné. Středně výkonný bezolejový 10-ti barový kompresor se vzdušníkem l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky