středa 4. června 2014

Obaly na kalendáře

Odolné vůči vlhku i proražení. Stylové obaly kalendářů fungují jako ochrana kalendáře při přepravě. Ke každému kalendáři nabízíme elegantní lepenkové obaly , které jsou vyrobeny z mikrovlnné lepenky a jsou použitelné pro kalendáře v provedení se spirálou . Je opatřen zámečkem pro bezpečnější zavírání. Lepenkový obal 3x 1mm ON-009.


KALENDÁŘE Naší hlavní doménou je mimo jiné výroba a design originálních kalendářů a diářů.

Vyrábíme kalendáře stolní, nástěnné a především tříměsíční . Koupíte-li krásný kalendář, tak ho musíte také stylově předat a proto nabízíme praktické a reprezantivní obaly na kalendáře , které kalendáře ochrání při přepravě . Obal na nástěnný kalendář. Kartónové obaly na kalendáre a knihy sú uzatvárateľné obaly vhodné na zasielanie kalendárov či kníh poštou. Vyberte si tašky na kalendáre zo širokej . Reklamní agentura - DELA Company s. Velkoobchod a e-shop s kancelářskými potřebami.


Dále nabízíme školní potřeby, drogerii aj. Vybereme vám krásné kalendáře pro firmy, navrhneme reklamní potisk a vyrobené kalendáře dodáme přímo vašim zákazníkům.

Obaly na kalendáře

Označení vzdělávacího materiálu: (pro záznam v třídní knize). OBAL na kalendáře , Polyethylen 360x6mm. Poptat zboží Katalogová cena5 . Zasilatelský obal na kalendáře , který umožňuje použít jeden obal až pro čtyři velikosti kalendářů. Zabýváme se výrobou a prodejem obalů. Přejít na web dodavatele.


Obaly na kalendáře

Vaše cena bez DPH za ks. Velkoformátový charitativní nástěnný kalendář pomáhá zdravotně postiženým lidem. Dárkové obaly na diáře a kalendáře. Prodáváme kalendáře , diáře, novoročenky, obaly a další produkty zákazníkům po celém území ČR.


Kartonové obaly , drip Kalendáře :diáře:škola. Provádíme reklamní potisky, sleporažbu, ražbu s folií, . Kalendáře a diáře nabízíme v prodeji od jednoho kusu s možností dotisku jmenovky, textu nebo firemního loga. VYROBÍME ROZMĚR, KTERÝ POŽADUJETE, DOPLNÍME POTISKEM. Podkategorie: taška s banánovým výsekem.


Až budete v pondělí vyhazovat vánoční čokoládový kalendář , zamyslete se, zda je nutné ho kupovat i za rok. Skladem v externím skladu (expedice 2-prac.dny). Tento výrobek je totiž poměrně .

Fonty Fonty Plastic TBílá kůže Černá kůže Červená kůže Modrá kůže Plastic TPlastic - Není k dipozici Tkanina viskoza tmavě . Slavnostní setkání vystavovatelů veletrhů REKLAMA POLYGRAF, OBALY a Event Day ovládla benefice vítězného kalendáře Neviditelní lidé Univerzity Karlovy . Produktů na stranu: 1 2 72.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky